Informatie:

Heb ik een vaarbewijs nodig?

In Nederland is een vaarbewijs niet verplicht voor boten die korter zijn dan 15 meter en die een maximum snelheid van 20 km/u hebben. Al onze schepen vallen in deze categorie.

Hoe oud moet ik zijn om een boot te besturen?

U moet tenminste 18 jaar zijn.

Wat moet ik aan linnengoed meenemen aan boord?

Aan boord bevinden zich alleen matrassen. U dient zelf kussens, hoezen en dekbedden mee te nemen.

Welke extra kosten komen erbij?

Een eventuele reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen. Naast de eventuele haven- brug- en sluis gelden komen de brandstofkosten ook voor uw eigen rekening. Al onze schepen worden met een volle tank aan u meegegeven, u dient vlak voor terugkomst de boot zelf af te tanken.

Daarnaast dient u bij aanvang van de huurperiode een waarborgsom te betalen voor de boot, deze borg is gelijk aan uw eigen risico. De borg voor onze schepen bedraagt 350,- euro en dient vooraf contant te worden voldaan.

Verder verwachten wij van u dat het schip schoon en opgeruimd bij ons ingeleverd wordt, mocht dit niet zo zijn dat zijn wij genoodzaakt hiervoor 75,- euro onkosten in rekening te brengen.

Waar kunnen we heen varen?

Onze haven is gevestigd aan de Beneden-Merwede, nabij Nationaal Park �De Biesbosch�. De Biesbosch is een schitterend natuurgebied en afwisselend en spannend voor de vaarliefhebber. Maar natuurlijk kunt u ook de andere Hollandse wateren verkennen. Vaarkaarten

Wat te doen bij schade?

Bij schade, al dan niet door uzelf veroorzaakt, dient u direct contact met ons op te nemen. Verder dient u de gegevens van de eventuele tegenpartij te noteren en is het wenselijk foto's te maken van de andere boot en de schade.

Pech onderweg, wat nu?

Het kan altijd gebeuren een (technische) storing, in dit geval zijn wij altijd mobiel bereikbaar en proberen wij het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Prijzen:
De weekprijzen worden bij de verhuurjachten genoemd. De weekperiode loopt van vrijdag 15:00 uur tot vrijdag 13:00 uur.
Het is ook mogelijk om voor een weekend of midweek te huren de prijzen zijn dan als volgt:
  • Midweek is 75% van de weekprijs (maandag 15:00 uur tot vrijdag 13:00 uur)
  • Weekend is 65% van de weekprijs (vrijdag 15:00 uur tot maandag 13:00 uur)
Drinkwaard Yachting B.V. - Baanhoek 152 - 3361 GN Sliedrecht
Tel: 06-53457367 - Email: info@drinkwaardyachting.nl
Copyright © 2004-2023 Drinkwaard Yachting. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.
Ontwerp, uitwerking en hosting door PaansNet.