Over ons:
Drinkwaard Yachting is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de watersportbranche en een betrouwbare partner voor aankoop, verkoop en bemiddeling van jachten. Wij hebben altijd een uiteenlopend aanbod van kleine dagjes boten tot woonschepen en van speedcruisers tot zeiljachten. Dus bent u op zoek naar iets anders of wilt u uw boot verkopen kom dan eens vrijblijvend langs.
Verhuur:
Sinds enkele jaren bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van een jacht. Onze vloot bestaat uit jachten van 7 tot 14 meter.
Wij zijn gevestigd aan de Beneden-Merwede te Sliedrecht, nabij Nationaal Park �De Biesbosch�. De Biesbosch is een schitterend natuurgebied en afwisselend en spannend voor de vaarliefhebber. Bij ons kunt u een jacht huren zodat u de kreken van de Biesbosch kunt verkennen. Maar natuurlijk kunt u zich ook begeven naar de andere Hollandse wateren.
Al onze jachten zijn uitgerust met een complete uitrusting zodat u zich aan boord al snel thuis voelt en onbezorgd van uw weekendje weg of vakantie kunt gaan genieten.
Onze jachten kunt u per week, weekend of midweek huren.
Drinkwaard Yachting B.V. - Baanhoek 152 - 3361 GN Sliedrecht
Tel: 06-53457367 - Email: info@drinkwaardyachting.nl
Copyright © 2004-2024 Drinkwaard Yachting. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.
Ontwerp, uitwerking en hosting door PaansNet.